Skip to content

Direkte til Zakynthos fra Aalborg Lufthavn

Nu bliver der endnu flere rejsemål at vælge i mellem, når det skal besluttes, hvor sommerens rejse skal gå til. Bravo Tours indsætter nemlig et charterfly direkte til den græske ferieø Zakynthos fra Aalborg Lufthavn.

Ubeskriveligt smukke udsigtsposter, krystalklart vand, skønne sandstrande og en fantastisk græsk feriestemning. Sådan beskriver man allerbedst den græske ferie-ø Zakynthos, der ligger kun en kort flyvetur fra Danmark. En ferieø, som Bravo Tours længe har haft på programmet, men som nu også bliver mulig at opleve direkte fra Aalborg.
 
- Vores gæster har elsket Zakynthos i årevis. Her får man nemlig det dejligste, græske ferieliv, hvor der både er plads til store oplevelser og ren afslapning. Øen er bl.a. kendt for sine caretta caretta skildpadder, skibsvraget ved Navagio og ikke mindst sit fantastiske hav, der er helt ekstremt klart, fortæller Peder Hornshøj, der er direktør i Bravo Tours.
 
Bravo Tours har de sidste uger mærket en ekstrem efterspørgsel på rejser ovenpå flere år, hvor Covid-19 har fyldt meget i billedet. Men nu er danskerne for alvor klar til at bestille ferien igen.
 
- Bare i denne uge har vi haft salgsdage, hvor vi har tredoblet salgstallene - særligt efter regeringens pressemøde onsdag, hvor de fjernede stort set alle restriktioner, kom der rigtig gang i den, fortæller han.
 
Første afrejse fra Aalborg Lufthavn til Zakynthos bliver d. 23. maj og rejseselskabet fortsætter med at flyve til øen helt frem til d. 17. oktober.