Skip to content

Nyt morgenmadskoncept i samarbejde med Penny Lane

I dag, den 1. september, åbnede et nyt morgenmadskoncept i Aalborg Lufthavn. En ny placering lige efter Security og et tæt samarbejde med den kendte cafe, Penny Lane, skal sikre, at de morgenfriske passagerer mødes med duften af friskbrygget kaffe og nybagt brød.

Der er altid travlt om morgenen i Aalborg Lufthavn – mange mennesker skal flyve til møder eller på ferie, og derfor har Aalborg Lufthavn ønsket at styrke netop morgenmadskonceptet for at tilgodese de mange rejsende tidligt på dagen.

Lokalt samarbejde med kvalitet i fokus

Aalborg Lufthavn har indgået samarbejde med Penny Lane, og forventningerne er høje hertil. - Penny Lane har mange år på bagen, er kendt for god kvalitet, gode råvarer og den gode oplevelse, og det i sig selv matcher os rigtigt godt, siger Niels Hemmingsen, direktør i Aalborg Lufthavn.

- For os er det meget interessant at komme ind i en lufthavn og lære det flow at kende. Vi skal sikre, at vi har de varer, som efterspørges, når man er på farten, og den udfordring glæder vi os rigtig meget til at løfte i tæt samarbejde med medarbejderne i Aalborg Lufthavn, siger ejer af Penny Lane, Jonas Nikolai Hütscher Hejlesen.

I takt med at mere flytrafik vender tilbage, og dermed også flere passagerer er det planen at udvide samarbejdet til også at have frokost på menukortet.

Det lækre friskbagte brød fra Penny Lane vil også serveres for de rejsende, der besøger lufthavnens Lounge.