Skip to content

PentaBase tilbyder hurtige PCR-test i Aalborg Lufthavn

Fra den 1. oktober 2021 flytter PentaBase ind i Aalborg Lufthavn for at tilbyde COVID-19 PCR-test til rejsende og borgere, som mod betaling ønsker en sikker PCR-test med garanteret svartid på ned til 2 timer. 

Vil du være godt forberedt til din rejse? Har du brug for en test ved indrejse til Danmark? Eller har du blot brug for et hurtigt svar på en PCR-test? PentaBase tilbyder mod betaling hurtige og sikre PCR-test, der kan laves ved halspodning, næsepodning eller spyt med mulighed for svar på kun 2 timer.

Med PCR-testen er det blandt andet muligt at få afklaret, om en positiv quicktest rent faktisk er positiv eller om den er falsk positiv.

Alle modtager et rejsecertifikat, og herudover bliver testsvaret også tilgængeligt på sundhed.dk og i din Coronapas-app.

Du finder PentaBases testcenter tæt på check-in – til venstre for hovedindgangen, hvor de mandag til fredag fra klokken 8 til 16 tilbyder hurtige PCR-test. 

Der er mulighed for at komme forbi uden at bestille tid, men du kan også booke tid til en test på PentaBases hjemmeside (PentaBase accepterer kort og Mobilepay).

Book tid

Du kan booke tid på PentaBases hjemmeside her.


Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.