Skip to content

Erfaren ruteudviklingsprofil til Aalborg Lufthavn

Den 1. juni 2021 tiltræder Annika Liljenberg som Director of Route Development i Aalborg Lufthavn. Hun kommer fra Københavns Lufthavne, hvor hun de seneste 12 år har arbejdet som Senior Route Development Manager.

Aalborg Lufthavn sætter yderligere fokus på ruteudvikling og styrker derfor marketing- og ruteudviklingsteamet, hvor den erfarne ruteudvikler Annika Liljenberg pr. 1. juni tiltræder som Director of Route Development.

Brænder for det tætte samarbejde med flyselskaberne

Annika Liljenberg har udover Københavns Lufthavne arbejdet ved Star Tour, Apollo Rejser og fem år ved Sterling Airlines. Hun har derfor skabt sig et stort netværk inden for branchen, hvor særligt samarbejdet og partnerskabet med flyselskaberne er noget hun brænder for og vil bruge i den videre udvikling af Aalborg Lufthavns rutenetværk.

– Jeg glæder mig meget til at blive en del af teamet i Aalborg Lufthavn og til at fokusere på at tiltrække nye og spændende destinationer, til glæde for såvel regionen, lufthavnen, fly- og rejseselskaber samt erhvervs- og fritidsrejsende, siger Annika Liljenberg.

To årtier inden for luftfarts- og rejsebranchen

Annika Liljenberg er uddannet Cand Merc i Marketing Management og har tilbragt 20 år inden for luftfarts- og rejsebranchen, med 17 år i stillinger inden for ruteudvikling – senest i Københavns Lufthavne som Senior Route Development Manager, hvor hun har arbejdet med alt lige fra low-cost og airline relations til netværks- og langdistanceruter.

– Igennem den seneste årrække har Aalborg Lufthavn gennemgået en bemærkelsesværdig international udvikling – med fokus på at opbygge et internationalt rutenetværk, og den udvikling skal vi bygge videre på. Vi ser meget frem til, at Annika Liljenberg bliver en del af vores team, hvor hun med sin ekspertise, stærke netværk i branchen og analytiske og strategiske know-how inden for ruteudvikling vil være med til at få Aalborg Lufthavn til at nå nye højder, siger Salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard.  

Billedmateriale af Annika Liljenberg.

Fotograf: Ernst Tobisch