Skip to content

DAT fejrer fødselsdag med billige flybilletter

Den 5. april fylder flyselskabet DAT 32 år, og det fejres med billige flybilletter til kun 32 kr. og indsættelsen af deres store Airbus A320 på ruten mellem København og Aalborg.​

Når flyet den 5. april letter fra København til Aalborg, er det første afgang med DAT Airbus A320 på ruten, der fremover vil være fast inventar på forpladsen i Aalborg Lufthavn.

”Vi har oplevet en god fremgang på ruten mellem København og Aalborg, derfor indsætter vi fremover et af vores store jetfly, en Airbus A320 på ruten. Nordjyderne har taget godt imod DAT, og vi har kvitteret med mange afgange og lave billetpriser selv her under coronapandemien” siger Jesper Rungholm, direktør i DAT og fortsætter: ”Det er DATs 32 års fødselsdag den 5. april, og det skal fejres med billige billetter til kun 32 kr. på afgangen fra København kl. 16.30 med ankomst kl. 17.15 i Aalborg”.

Høj frekvens og øget kapacitet

Siden DAT sidste sommer startede på ruten mellem Aalborg og København, har der været en flot udvikling i bookinger. Væksten er nu for alvor ved at nærme sig et niveau, der giver mulighed for større fly og på sigt flere afgange.

”Med de konstant lave priser, og markedsførende Super Flex billetter for dem med krav om fleksibilitet, har vi på trods af Corona situationen stille og roligt fået etableret os på ruten,” siger Jesper Rungholm og afslutter: ”Vi ønsker at øge yderligere og derfor kommer vi nu op på 58 afgange ugentligt og fremover også med store jetfly.

Find flybilletter på DAT's hjemmeside.