Skip to content

DAT tilbyder Fast Track til alle passagerer

Fra på torsdag i denne uge kan alle DAT passagerer benytte Fast Track i sikkerhedskontrollen i Aalborg Lufthavn.

I Aalborg Lufthavn er der dedikeret et Fast Track i sikkerhedskontrollen, som normalt kun er gældende for passagerer med en fuldpris billet. Men fra den 1. juli og frem til den 30. september vil Fast Track også være gældende for alle DAT passagerer (uanset billettype).

Med Fast Track springer man køen over i security og det er en service, som i stigende grad efterspørges blandt dem, som rejser ofte.

Hurtigt igennem security

Fra den 1. juli og frem til den 30. september kan alle DAT passagerer benytte Fast Track i Aalborg Lufthavn. Det tager blot under et minut at komme igennem security og giver mere fleksibilitet til den rejsende. 

”Vi håber, at vores passagerer vil tage godt imod endnu et af vores initiativer og forventer, at dette vil gøre rejsen endnu nemmere”, siger Jesper Rungholm, direktør i DAT og fortsætter: ”Vi ønsker at være det foretrukne flyselskab for de rejsende til og fra Aalborg, derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre vores produkt”.

Fast track sporet i Aalborg Lufthavn findes lige ved siden af de almindelige spor og de er skiltet, så det er nemt at se. Der er ligeledes mulighed for at åbne flere spor efter behov.

I Københavns Lufthavn er der allerede Fast Track spor til alle indenrigsrejsende. Som indenrigspassager følger man blot CPH Express-sporerne.

Se https://dat.dk/ruter/fastrack