Skip to content

DAT øger antallet af afgange til København

Flyselskabet DAT gør klar til genåbning af Danmark og øger antallet af afgange mellem Aalborg og København fra uge 4.

Der er gode nyheder fra DAT, som nu øger frekvensen fra uge 4 og indsætter 33% flere afgange på ruten mellem Aalborg og København. Det betyder, at rejsende med DAT får endnu flere afgange at vælge imellem, når de skal flyve fra Aalborg til København.

Mere end 33% rabat på månedskort

Siden opstarten på ruten mellem Aalborg og hovedstaden har DAT oplevet en positiv opmærksomhed. Og derfor kommer de nu med nye tiltag, der kommer passagerne til gode. I hele februar gives der mere end 33% rabat på deres månedskort. Et månedskort koster normalt kr. 13.585 og med rabat på over 33% koster det kun kr. 8.999,- i februar og man kan rejse ubegrænset i hele måneden.

"Vi har fulgt ruteudviklingen tæt og kan se, at efterspørgslen er stigende. Vi har hele tiden haft et ønske om at indsætte flere afgange, og det er meget positivt, at vi under Corona situationen kan øge frekvensen. Vi øger, altså antallet af afgange med 33%", siger Jesper Rungholm og fortsætter: "De nye flytider kan ses på dat.dk og vi er overbeviste om, at nordjyderne vil opleve det som en klar forbedring".

Se mere på DATs hjemmeside