Skip to content

Norwegian genoptager ruten mellem Aalborg og København

Efter tre måneders pause genoptager Norwegian fra 1. juli flyvninger mellem Aalborg og København, der er Danmarks største indenrigsrute.

Det er den første rute, som Norwegian annoncerer uden for Norge siden COVID-19 pandemien for tre måneder siden lukkede ned for stort set al global luftfart. Norwegian har flere år i træk været det største flyselskab på ruten.

- Vi er glade for igen at kunne byde vores kunder velkommen ombord på vores rute mellem Aalborg og København. Vi fået rigtigt mange henvendelser fra kunder, der ville høre, hvornår vi kom tilbage. Det sætter vi rigtig stor pris på, for det viser, at folk værdsætter vores gode produkt, service og selvfølgelig gode priser, som vi er kendte for, siger Magnus Maursund, Senior Vice President Commercial Short Haul i Norwegian.

Fakta om flyvningerne

  • Norwegian starter flyvningerne den 1. juli og er planlagt med tre daglige afgange fra mandag til fredag, 2x AAL-CPH og 1x CPH-AAL om lørdagen og 2x AAL-CPH og 3x CPH-AAL om søndagen.
  • Billetpriser starter i introperioden fra 299,- kroner.
  • Ruten beflyves med Norwegians nye, komfortable og mere brændstofeffektive Boeing 737-jetfly.

Sundhed og sikkerhed ombord

Norwegians kunders og personales sikkerhed og sundhed har højeste prioritet. For at minimere risikoen for smitte ombord har Norwegian indført en række tiltag:

  • Rejsende, som er seks år eller ældre, skal benytte mundbind, når de rejser med, sådan som det er anbefalet af europæiske luftfartsmyndigheder. Med mundbind bidrager man til at gøre rejsen tryggere, både for sig selv og for sine medpassagerer.
  • Passagerer bedes holde afstand under boarding og deboarding.
  • Passagerer bliver fordelt i kabinen, så de sidder med størst mulig afstand. Midtersæderne er de sidste, der tages i brug. Passagerer, der rejser sammen, vil blive placeret ved siden af hinanden.
  • Der er ingen servering om bord for at mindske kontakten mellem vores rejsende og vores ansatte.
  • Flyene desinficeres grundigt i henhold til strenge retningslinjer, og vi har ekstra fokus på kontaktpunkter om bord. Dermed minimeres risikoen for både passagerer og kabinepersonale.
  • Alle Norwegians fly er udstyret med avanceret luftfiltrering, der fjerner så godt som alle mikropartikler i luften, også bakterier og virus. Samme teknologi anvendes på sygehuses operationsstuer. Luften i kabinen renses hvert tredje til fjerde minut, sådan at vores kunder kan følge sig trygge, når de rejser med Norwegian.

Undersøgelser viser, at risikoen for at blive smittet ombord er lav. Skulle der opstå mistanke om smitte om bord, er der rutiner og udstyr på plads for at kunne håndtere det.