Skip to content

Zakynthos vender tilbage fra Aalborg

Efter ét års pause vender skildpaddernes ø, Zakynthos, tilbage i sommeren 2020 – med direkte afrejse fra Aalborg Lufthavn én gang om ugen med SunCharter.

Den græske ferieø, Zakynthos, var i næsten et årti en af de mest populære græske rejsemål fra Aalborg Lufthavn i sommerferien, og efter ét års pause er rejsemålet nu tilbage. Det er rejsebureauet SunCharter, der hver tirsdag fra juni til september 2020 vil sende ferieglade danskere til Zakynthos.

”Zakynthos er et efterspurgt rejsemål, som i en lang årrække har været meget populært fra Aalborg Lufthavn. Det er en græsk ferieø, der byder på fantastiske ferieoplevelser på tværs af generationer, hvorfor vi år efter år har sendt mange familier afsted fra Aalborg. Det er derfor glædeligt, at vi fra sommeren 2020 har Zakynthos tilbage”, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Zakynthos er den sydligst beliggende ø af De Ioniske Øer, og er kendt som skildpaddernes ø, da øen er et af de største ynglesteder for den truede havskildpadde Caretta Caretta. Derudover er der blandt andet et utal af smukke udsigtspunkter, en venetiansk borgruin og skibsvraget af et smuglerskib, omringet af stejle hvide klipper. Der er derfor mange oplevelser i vente på Zakynthos – foruden de brede, gyldne og børnevenlige sandstrande.

”Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Zakynthos som nyhed for vores nordjyske gæster, som løbende har udtrykt ønske om at få den græske ferieø blandt vores rejsemål. Det er nu lykkes, og med et alsidigt hotelprogram der både rummer hyggelige lejlighedspensioner og moderne All Inclusive hoteller, er der noget for enhver smag. Hotellerne er beliggende i den autentiske og rolige ferieby Alykanas samt i den mere livlige hovedby Laganas. Vi ser frem til at byde de første SunCharter gæster velkommen på Zakynthos til juni – som altid med vores danske rejseledere”, udtaler Henrik G. Jensen, COO for SunCharter.

SunCharter har første afgang til Zakynthos fra Aalborg Lufthavn tirsdag den 2. juni 2020 klokken 11.50. Der flyves med Atlantic Airways med ankomst på øen klokken 16.55.

Rejserne til Zakynthos er sat til salg på SunCharters hjemmeside, og i en begrænset periode gives en nyhedsrabat på kr. 1.000 pr. person.