Skip to content

Flere direkte afgange til Bornholm i 2020

Grundet en stigende efterspørgsel på ruten mellem Aalborg og Bornholm, har DAT indsat flere afgange og fly til rutens flyvninger i 2020 end nogensinde før – med op til fire ugentlige afgange i højsæsonen.

I 2019 har DAT haft over 5600 passagerer på ruten mellem Aalborg og Bornholm, hvilket er en vækst på 12,1% en tendens der har været gældende siden rutens start i 2017. Denne stigende efterspørgsel på Bornholm-ruten har fået DAT til at øge antallet af direkte afgange markant i sommeren 2020.

DAT vil gerne flyve flere til Bornholm​

DAT har en ambitiøs plan om at få mange flere over til Bornholm end før. I 2020 kommer der til at være 9000 flybilletter til salg for ruten med omkring 166 afgange. Flybilletter er allerede lagt til salg, og DAT kan se, at der er kommet 30% flere reservationer på ruten til næste år, end i samme periode sidste år.

  • I sommersæsonen (ugerne 14 – 37) flyver DAT 3 ugentlige afgange om onsdagen, fredagen og søndagen.
  • I højsæsonen (ugerne 27 – 32) flyver DAT 4 ugentlige afgange om onsdagen, torsdagen, fredagen og søndagen. 

”Ruten mellem Aalborg og Bornholm er blevet taget rigtig godt imod siden rutens start i 2017, og det glæder os, at DAT imødekommer den stigende efterspørgsel ved at sætte flere afgange ind mellem Aalborg og Bornholm i 2020.” siger lufthavnsdirektør, Søren Svendsen.

Bornholm kåret til en af Europas bedste ferieøer

Verdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler har inviteret deres 600.000 læsere til at stemme på deres yndlingsrejsedestination. Bornholm er blevet kåret som den næstbedste ferieø i Europa, foran bl.a. Kreta, Sicilien, Ibiza og Mallorca.

”Bornholm er populær som aldrig før og såvel danskere som udlændinge vælger i stigende grad Bornholm til som feriedestination. Derfor er vi også glade for, at DAT opruster og giver flere muligheden for at vælge Bornholm til’’ siger Pernilla Kofod Lydolph, direktør i Destination Bornholm.

’’Vi er stolte og glade for at være en del af Bornholms succeshistorie, og vi glæder os til at være en del af Bornholms vækst’’ supplerer DAT-direktør Jesper Rungholm.

Book direkte på DAT's hjemmeside.