Skip to content

Officiel åbning af ny sommerrute til Athen

Kristi Himmelfartsdag, den 10. maj, blev den nye sommerrute mellem Aalborg og Athen officielt åbnet – en begivenhed, der på traditionel vis bød på klipning af den røde snor og vanddåb af flyet.

Torsdag den 10. maj på Kristi Himmelfartsdag kunne mange forventningsfulde rejsende for første gang flyve til den græske hovedstad, Athen – direkte fra Aalborg Lufthavn. Dette blev markeret med en officiel ruteåbning, hvor passagererne blev budt velkommen med kaffe, kage og bobler. Derefter blev den røde snor på traditionel vis klippet af lufthavnsdirektør Søren Svendsen sammen med Primera Air-flyets kaptajn, Nikolas Pagaard, og passagererne kunne ved afgang opleve vanddåben af flyet.

- Det er første gang nogensinde, at der er en direkte rute til Athen fra Aalborg Lufthavn, hvorfor det er en stor dag i lufthavnens snart 80-årige historie. Ruten til Athen åbner op for helt nye feriemuligheder for danskerne. De kan kombinere en historisk storby- og shoppingferie med afslapning på stranden eller eksotisk ø-hop rundt i hele det græske ø-hav. Det er en unik måde at holde ferie på, som vi er glade for at kunne tilbyde fra Aalborg Lufthavn, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Den direkte rute mellem Aalborg og Athen flyves af flyselskabet Primera Air hver torsdag frem til og med den 11. oktober. Foruden muligheden for køb af flybilletter, tilbyder rejsebureauet Bravo Tours også charterrejser til Athen og de fantastiske ferieområder Loutraki, Tolo/Nafplio og Attica, der som oaser på det græske fastland byder på ægte græsk feriestemning og afslapning.