Skip to content

Aalborg-Barcelona med Vueling bliver helårsrute

Spanske Vuelings direkte rute mellem Aalborg og Barcelona bliver til en helårsrute – med vinterafgange hver lørdag ned til spanske delikatesser og kulturoplevelser – til glæde for storbylystne danskere.

Siden 2012 har den direkte rute mellem Aalborg og Barcelona været en fast del af sommerprogrammet, og nu kan danskerne også se frem til spanske storbyoplevelser hele vinteren, når Barcelona-ruten med Vueling fra Aalborg Lufthavn bliver til en helårsrute – med en vinterkapacitet på 8.000 sæder.

– Barcelona er en fantastisk storby, hvor de mange unikke spanske storbyoplevelser ikke kun er interessante om sommeren, men i høj grad også i vinterhalvåret, hvorfor en helårsrute er helt ideel. Det giver nogle helt nye feriemuligheder for de jyske rejsende i vintermånederne – blandt andet i forbindelse med jul og nytår, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen. 

En vinterferie i Barcelona byder på alt lige fra shopping, museer og kunst til spansk gastronomi i særklasse, der nydes i milde temperaturer mellem 10 og 18 grader. Det er således muligt at slippe væk fra kulden hjemme i Danmark – samtidig med, at man kan kombinere de spanske storbyoplevelser med en tur på ski i de nærliggende Pyrenæer.

- Vi er meget glade for at kunne tilbyde ruten mellem Aalborg og Barcelona for første gang om vinteren. Vi mener, at dette er den bedste måde at fejre det syvende år i drift i den danske lufthavn, siger Gabriel Schmilovich, direktør for Network Strategy & Planning of Vueling. - Vores kunder vil have mulighed for at besøge Barcelona, samt mange andre spanske og europæiske destinationer ved hjælp af vores rutenetværk fra vores hub i Barcelona El Prat"

Vueling startede deres sommerprogram fra Aalborg Lufthavn den 25. marts, med afgange direkte til Barcelona torsdage og søndage frem til oktober. Derefter starter vintersæsonen op med én ugentlig afgang om lørdagen, hvor den første afgang fra Aalborg Lufthavn bliver lørdag den 3. november klokken 15.50 med hjemrejse fra Barcelona den 10. november klokken 12.05.