Skip to content

Norwegian øger vinterkapaciteten fra Aalborg

Norwegians store sommerprogram til Malaga og Mallorca fra Aalborg Lufthavn fortsætter ind i vinteren. Danskere kan derved flyve direkte til Malaga fem gange ugentligt hele vinteren og to gange ugentligt til Mallorca indtil december 2018. 

Norwegian har for nyligt i en pressemeddelelse meldt ud, at de øger vinterkapaciteten markant til de populære spanske destinationer, Malaga og Palma de Mallorca – med tre ekstra ugentlige afgange til Malaga hele vinteren og to ugentlige afgange til Mallorca frem til december. Det betyder, at Norwegians store sommerprogram fra Aalborg Lufthavn fortsætter ind i vinteren, og danskerne nu hele året igennem kan flyve fem gange ugentlig til Malaga og slappe af før julens travlhed på Mallorca.   

Den markante øgning vidner om den stigende popularitet for spanske ferieoplevelser i Malaga og på Mallorca de seneste år, som også tilbage i januar resulterede i den store øgning i sommerprogrammet, hvor Norwegian dengang udtalte:

”Vi glæder os over at kunne tilbyde flere afgange til nogle af danskernes mest populære rejsemål. Både Malaga og Palma [Mallorca] er destinationer, som danskerne er meget glade for at besøge. Vi ser frem til at kunne byde endnu flere af de jyske passagerer velkommen ombord direkte til Spaniens sol og varme,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Derudover har Danmark ifølge Norwegian en konkurrencemæssig fordel i forhold til andre skandinaviske lande, hvor trafikafgifterne er højere, og det kommer de ferielystne danskere til gode.

Selvom der står vinter i kalenderen, ligger temperaturen i Malaga sjældent under de 15 grader, hvorfor det er helt ideelt med gåturer i bybilledet eller i naturen. Derudover har både Malaga og Mallorca den fordel om vinteren, at der ikke er så mange turister, der stjæler billedet. Derfor er der en helt anden ro til at opleve kulturen og den skønne spanske atmosfære i de lokales dagligdag. Samtidig er der rig mulighed for at købe julegaverne med hjem, og rejser man i december er den unikke sydspanske julestemning på sit højeste.