Skip to content

Norwegian runder 4 millioner passagerer mellem Aalborg og København

Der var kaffe, kage og højt humør ved gate 7 i Aalborg Lufthavn i dag, da Norwegian rundede passager nummer 4 millioner på ruten mellem Aalborg og København.

Den heldige passager, der var passager nummer 4 millioner, modtog et sæt fribilletter til en tur med Norwegian til USA, mens de øvrige passagerer på afgangen spiste chokoladekage.

”Norwegian er en enorm vigtig samarbejdspartner for Aalborg Lufthavn. I dag fejrer vi passagerer nummer fire million på indenrigsruten, hvor Norwegians otte daglige afgange er af stor betydning for såvel erhvervslivet som for fritidsrejsende. Læg dertil Norwegians internationale trafik ud af Aalborg Lufthavn, så positioneres Norwegians betydning bare yderligere,” siger Søren Svendsen, CEO Aalborg Lufthavn.

Vil gerne flyve endnu mere

”For Norwegian er ruten mellem Aalborg og København ganske vigtig, som de store tal vidner om. Med 8 daglige ture frem og tilbage, flyver vi hver dag tusindvis af danskere mellem de to byer. Det gør os til suverænt det største flyselskab på ruten. Jeg tror, at folk værdsætter, at Norwegian er i stand til at tilbyde et billigt produkt i topmoderne fly,” siger Andreas Hjørnholm, kommunikationschef i Norwegian.

”Tallene viser netop, hvor vigtig luftfart er – for Aalborg, Nordjylland og resten af Danmark. Gode flyforbindelser skaber massiv værdi for hele samfundet. Vi vil rigtig gerne udvide vores operationer til og fra Aalborg. Men konkurrencen er hård på området, så det kræver fortsat opbakning fra nordjyderne og fra Aalborg Lufthavn,” siger Andreas Hjørnholm

Høj pålidelighed belønnes af passagererne

Opbakning får Norwegian blandt andet fra Lars Krull, der som bestyrelsesmedlem i pendlerklubben SK AAL rejser meget med Norwegian på ruten Aalborg-København.

”Vi pendlere er glade for, at Norwegian har så mange afgange på ruten, fordi vi er afhængige af hyppige afgange, og at der er styr på punktligheden, og at regulariteten er høj. Norwegian leverer varen, og vi er meget glade for deres indsats på ruten,” siger Lars Krull, der udover sin post som bestyrelsesmedlem i pendlerklubben, er ansat på Aalborg Universitet.

Den heldige passager nummer 4 millioner

Den heldige Norwegian-passager, der blev nummer 4 millioner på ruten mellem København og Aalborg, var den studerende Mette Hargaard, der var på vej til København med sin kæreste Thomas Gadegård Sørensen. De blev overrasket i gaten med et sæt Premium-fribilletter og kan nu glæde sig til en gratis tur til en af Norwegians seks amerikanske eller asiatiske destinationer med direkte forbindelse fra Danmark.

Med Norwegian fra Aalborg Lufthavn

Norwegian flyver i dag fra Aalborg Lufthavn til København, London og tre spanske destinationer.

Aalborg (AAL)-København (CPH): 8 daglige flyvninger

Aalborg (AAL)-Malaga (AGP): 5 ugentlige flyvninger

Aalborg (AAL)-Palma de Mallorca (PMI): 4 ugentlige flyvninger

Aalborg (AAL)-London (GTW): 3 ugentlige flyvninger

Aalborg (AAL)-Alicante (ALC): 1 ugentlig flyvning

Billede:
Thomas Gadegård Sørensen (tv) og Mette Hargaard (midt) var de heldige vindere af en tur til en af Norwegians langdistancedestinationer, da de i dag blev overrakt et gavekort af Norwegians kommunikationschef Andreas Hjørnholm (th)