Skip to content

Officiel åbning af Ryanairs London-rute

Tirsdag den 5. september 2017 havde Ryanair for første gang afgang fra Aalborg Lufthavn med kurs mod London Stansted. Den nye rute blev indviet med mad og drikke til de mange rejsende, og den røde snor blev klippet på traditionel vis.

Ryanair kunne tirsdag den 5. september for første gang sætte et fly i luften fra Aalborg Lufthavn – med kurs mod London Stansted. Dagen blev markeret med en officiel ruteindvielse med vandportal ved flyets ankomst og lidt godt til ganen for de over 160 passagerer i gaten. Derudover blev den røde snor på traditionel vis klippet lige før boarding af salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard og Sales and Marketing Executive Scandinavia and Baltics fra Ryanair, Chris Lundshøj.

- Vi har set frem til i dag, hvor vi tilbyder mere kapacitet til en evig populær hovedstad, nemlig London. Samtidig hæfter vi os ved, at 50 procent af passagerne ombord på det ankomme fly fra London her til morgen var englændere. Det tegner godt i forhold til en øget turismestrøm. Så når et stort og kendt flyselskab rykker ind skaber det med andre ord grobund for vækst i turismen, siger salgs- og marketingdirektør Rikke Mølgaard.

Der er afgange til London Stansted med Ryanair tirsdag, torsdag og lørdag i første omgang, men fra slut oktober bliver der også en fjerde ugentlig afgang om søndagen.