Skip to content

Skiferie til Frankrig i uge 8

Efter stor efterspørgsel på skiferier i uge 8, med direkte fly fra Aalborg, har Danski nu sat et fly ind fra Aalborg til Chambery i Frankrig, der åbner op for skønne franske skidestinationer såsom Vald’Isere og Alpe d’Huez.​

Den danske skiarrangør, Danski, åbnede for nyligt en direkte flyrute op fra Aalborg til Innsbruck i Østrig i uge 4-7, der gav adgang til populære østrigske og italienske skiområder. Nu kan de skiglade danskere også se frem til at komme på skiferie med Danski i uge 8, hvor mange har vinterferie. Dette sker efter en stor efterspørgsel i Nordjylland på netop skirejser i vinterferien, der har givet den ekstra skiafgang fra Aalborg Lufthavn, hvor turen går til Frankrigs fantastiske skiområder. 

- Vi har lige siden offentliggørelsen af vores flyafgange fra Aalborg oplevet en stor efterspørgsel på en flyafgang i uge 8. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu kan tilføje et fly til Chambery i uge 8, og dermed kan give de nordjyske skiløbere et endnu større udvalg, når de skal vælge årets skiferie, fortæller Rikke Levinsen, Head of Marketing i Danski.  

Fra Chambery i Frankrig er der mulighed for at prøve kræfter med syv forskellige skiområder: Tignes, La Rosiere, Valloire, Courchevel, Val Thorens, Val d’Isere, Alpe d’Huez, og Montgenévre. Derfor er der nu et stort udbud af skirejser i nordjydernes vinterferie - med afrejse lørdag den 17. februar. 

Læs om de skønne franske skidestinationer på Danskis hjemmeside.