Skip to content

Azorerne direkte fra Aalborg Lufthavn

Det bliver nu igen muligt at flyve direkte til Azorerne med Bravo Tours og Primera Air fra Aalborg Lufthavn. I første omgang er der tale om en enkelt afgang den 1. maj 2018 til de 9 smukke vulkanøer i Atlanterhavet.

Med et direkte fly fra Aalborg Lufthavn, bliver det igen muligt at opleve den portugisiske ø-gruppe Azorerne. 1. maj 2018 kan Bravo Tours’ gæster helt eksklusivt tjekke ind i Aalborg Lufthavn og flyve direkte til det spændende, smukke rejsemål.

- Vi er rigtig glade for, at mange nordjyder vælger at rejse med os, og derfor har vi længe gået med tanken om at give nordjyderne lidt igen i form af et nyt rejsemål. Valget faldt på Azorerne, fordi der er noget ganske særligt. Det er et af de smukkeste og mest oplevelsesrige rejsemål, jeg har besøgt, siger adm. direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj.

Bravo Tours flyver direkte til Azorerne fra Aalborg Lufthavn den 1. maj 2018, og i første omgang er der tale om den ene afrejse til Azorerne, men Bravo Tours vil ikke udelukke, at der kommer flere til.

Bravo Tours har flere rejsemål på programmet fra Aalborg Lufthavn, hvor der denne vinter bl.a. er tre kanariske øer på programmet og flere spanske og græske rejsemål til sommerprogrammet.