Skip to content

SAS’ Aalborg-Oslo rute er skudt i gang

Søndag aften den 26. marts lettede det første SAS-fly med kurs mod Oslo. Dette blev markeret på traditionel vis, da den røde snor blev klippet og de første rejsende kunne blive sendt afsted til Oslo.

SAS’ nye rute mellem Aalborg og Oslo blev søndag aften den 26. marts officielt indviet af Direktør for Infrastruktur i SAS, Lars Wigelstorp Andersen, Aalborg Lufthavns direktør, Søren Svendsen og de rejsende, der som de første kunne hoppe ombord på SAS-flyet til Oslo.

-En direkte rute mellem Aalborg og Oslo har længe været et ønske, da der er et stort potentiale i at imødekomme et stigende behov fra erhvervslivet såvel som fritidsrejsende, der ønsker en nemmere og hurtigere forbindelse til og fra Oslo og Norge i det hele taget. SAS er derfor glade for samarbejdet med Aalborg Lufthavn, og vi ser nu frem til at kunne flyve mange danske og norske rejsende mellem Aalborg og Oslo, siger Direktør for Public Affairs og Infrastructure i SAS, Lars Wigelstorp Andersen. 

I anledning af ruteåbningen blev der serveret tapas og bobler til de rejsende og fremmødte, og på traditionel vis kunne Lars Wigelstorp Andersen og Søren Svendsen klippe den røde snor og officielt markere rutens første afgang ud af mange fra Aalborg Lufthavn til den norske hovedstad.

-Vi har store forventninger til SAS’ fem ugentlige afgange til Oslo. Den øgede frekvens og tilgængelighed vil ikke mindst styrke fleksibiliteten i det danske erhvervsliv, men også i høj grad fremme turismen i Nordjylland. Med samarbejdet mellem VisitNordjylland, Aalborg Lufthavn og det nyoprettede in-coming bureau, står turismesektoren i det nordjyske klar til at tiltrække og tage imod de norske turister, der præsenterer et stort marked, siger Lufthavnsdirektør, Søren Svendsen.