Skip to content

Direkte til Bornholm fra Aalborg

Fra juni 2017 bliver det muligt at flyve direkte med DAT til solskinsøen, Bornholm, fra Aalborg Lufthavn. Dette blev afsløret ved et pressemøde den 28. marts, hvor DAT-direktør, Jesper Rungholm, præsenterede den nye sommerrute med to ugentlige afgange.

På et pressemøde i Aalborg Lufthavn tirsdag den 28. marts blev sløret løftet for en helt ny sommerrute direkte til den populære, danske ferieø, Bornholm. Det er flyselskabet Danish Air Transport (DAT), der den kommende sommersæson fra juni til september skal flyve danskerne direkte fra Aalborg til solskinsøen og ligeledes den anden vej – to gange om ugen.

”Vi glæder os meget til at starte ruten mellem Aalborg og Bornholm. DAT flyver i forvejen ruteflyvning mellem Midtjylland og København, Bornholm og København samt Billund og Bornholm. Og der var en lille ekstra kapacitet i vores flyplanlægning i sommermånederne, så hvorfor ikke være med til at sende flere turister til Bornholm,” fortæller Jesper Rungholm, CEO i DAT og fortsætter: ”I 2015 startede vi en direkte flyforbindelse mellem Billund og Bornholm. Denne rute er en stor succes, og vi er sikre på, at nordjyderne har ligeså stor lyst til at rejse til Bornholm, som region Sydjylland.” 

Den nye sommerrute går fra Aalborg Lufthavn til Rønne Lufthavn, hvor der vil være to ugentlige afgange fra uge 24 til uge 37 i højsæsonen – til priser fra 399 kr. for en enkeltbillet.

”Vi er meget begejstrede for ruten, som skaber grobund for flere besøgende. Nordjylland har masser at byde på – fra Fårup Sommerland og smuk natur til Skallerup Seaside Resort og Skagen. Samtidig åbner ruten op for let adgang til ferie på Bornholm, uanset om det er korte ferier på fire dage eller børnefamilien, der vil holde en uges sommerferie der”, fortæller Søren Svendsen, lufthavnsdirektør i Aalborg Lufthavn og fortsætter: ”Det har længe været et stort ønske for lufthavnen, at få en direkte rute mellem Aalborg og Bornholm, da det ligeledes støtter op om målsætningen om at få flere turister til Nordjylland.” 

Der flyves mellem Aalborg og Rønne torsdage og søndage med afgang fra Aalborg torsdag formiddag og søndag middag. Billetter kan allerede nu bestilles på: www.dat.dk

Læs mere om Bornholm