Skip to content

Nyt madområde i Aalborg Lufthavn

I dag kunne de første passagerer opleve det spritnye madområde i Aalborg Lufthavn, DELI, der med et grab & go koncept værner om det sunde valg med lækre smagsoplevelser til de rejsende.

Efter nogle ugers intensivt arbejde, kan det nye store madområde, DELI, i dag tirsdag den 2. maj, åbne op for et lækkert nyt madkoncept i Aalborg Lufthavn. Konceptet involverer et stort fokus på det sunde valg - igennem et grab & go princip, hvor du som rejsende nemt og hurtigt kan få stillet sulten og tørsten. Er du på farten, kan du også let tage et sundt og lækkert måltid med dig. Derved undgår du stress og jag uden at gå på kompromis med madkvaliteten. 

DELI-personalet står altid klar til at tage imod din bestilling og madønsker, men for at fremme effektiviteten, er selvbetjening også en stor del af konceptet. Med kaffe/te-øen overfor kasseområdet skænker du selv din kaffe og betaler blot ved kassen - uden unødvendig ventetid. Samme princip gør sig gældende for det store udvalg af drikkevarer, salater, sandwiches og andre kolde anretninger. Du vælger blot dét, du ønsker og betaler ved kassen. På den måde kommer du helt tæt på råvarerne, hvor det 'sunde valg'-princip kommer til udtryk, da du på forhånd ved præcis hvad dit kommende måltid består af. 

Med et valg om sund mad, skal der selvfølgelig også være et valg, der beriger den søde tand en smule samt trangen til det salte. Derfor er der også et stort udvalg af søde og salte kvalitetsprodukter, hvor du finder alt fra chips, chokolade, kager og en ristet pølse.

DELI har altid åbent to timer før første afgang til sidste afgåede fly.