Skip to content

Flere udenlandske turister til Nordjylland

I dag, torsdag den 4. maj, var der officiel åbningsreception for det nye nordjyske incoming bureau, der skal sætte Nordjylland på verdenskortet og tiltrække udenlandske turister ved at gøre det mere enkelt og attraktivt at besøge Nordjylland.

Ønsket om at gøre Nordjylland mere attraktiv og lettere tilgængelig for udenlandske turister startede initiativet ”Project incoming Nordjylland”, som er et samarbejde mellem VisitNordjylland, Business Region North Danmark og Aalborg Lufthavn. Resultatet af samarbejdet blev et nyt incoming bureau med rejsebureauet, Samson Travel, ved roret. Det blev i dag markeret med en officiel åbningsreception i Aalborg Lufthavn, hvor lufthavnsdirektør, Søren Svendsen, og salgschef og rejseleder for Samson Travel, Peer Runge, klippede den røde snor foran kontoret til det nye incoming bureau.

– Det har længe været et ønske fra Aalborg Lufthavns side, at der blev gjort noget aktivt for at udenlandske turister kan få øjnene op for de mange ferieoplevelser, Nordjylland tilbyder – med et enkelt og attraktivt produkt. Interessen for ferie i Nordjylland er der, det eneste der manglede var at byde interessen velkommen med en nemmere måde for turisterne at besøge Nordjylland. Det har vi nu med det nye incoming bureau, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Som et vigtigt led i ”Project incoming Nordjylland”, skulle behovet for et incoming bureau undersøges. Det var her rejseselskabet, Samson Travel, kom ind i billedet, der efter en budrunde blev valgt til at varetage denne opgave.

Samson Travel har undersøgt markederne i blandt andet Holland, USA, Kina og Storbritannien der alle repræsenterer et stort potentiale i netop et incoming bureau. Bureauchef Hans Berthelsen og Peer Runge fra Samson Travel har stået for hele processen, og Peer Runge bliver den daglige leder for det nye incoming bureau – Samson Travel Incoming.

– Som rejsebureau havde vi et godt grundlag for at se forretningsmulighederne omkring et incoming bureau, som vi mener der er basis for i Nordjylland. Det handler om, at det skal være nemt og bekvemt for turister at flyve til Aalborg Lufthavn og opleve de bedste steder i Nordjylland – et spændende projekt, vi går ind i med store ambitioner, siger salgschef og rejseleder fra Samson Travel, Peer Runge.

Det nye incoming bureau har kontor i Aalborg Lufthavn, hvor de kan byde udenlandske feriegæster godt velkommen. Åbningsreceptionen foregik ligeledes i Aalborg Lufthavn torsdag den 4. maj, hvor den røde snor blev klippet til det nye kontor.