Skip to content

Årets hyggeligste måned er lige på trapperne, og julehumøret skal derfor snart findes frem. I Aalborg Lufthavn byder juletiden på en fantastisk julestemning, da de rejsende mødes med juletræer, julelys og julekugler både ude og inde.

I julemånederne rejser tusindvis af danskere igennem Aalborg Lufthavn for at være sammen med venner og familie eller for at fejre julen under lidt varmere himmelstrøg sydpå. Hele ugen har Aalborg Lufthavns personale været i gang med at gøre klar til de mange julegæster, hvorfor der er blevet arbejdet intensivt for at få pyntet smukt op i terminalen. 

Det er den hidtil største opsætning af juleudsmykning i lufthavnens historie, hvor de rejsende i år blandt andet kan nyde synet af hele 30.000 julelys, 5.000 julekugler og 30 store juletræer. Derved er julehyggen og den gode stemning i højsæde, når du rejser til og fra Aalborg Lufthavn.

– Passagerernes rejseoplevelse er altid i fokus hos os, og i år har vi gjort noget mere ud af julen, med henblik på at give de rejsende en helt unik oplevelse ved ankomst og afgang, siger Salgs- og marketingdirektør Rikke Mølgaard. 

Mange af de rejsende i december skal afsted på juleferie – for eksempel ned til de kanariske øer eller over til familie i København. Sidste år i december måned var 101.316 passagerer igennem terminalen i Aalborg Lufthavn, og i år forventes endnu flere julerejsende.

– Aalborg Lufthavn har en smuk arkitektur, hvor smukke materialer er anvendt. Når så vi ”klæder” terminalen i jule udtryk- og design, med lys, kugler og farver, sker der noget helt magisk, slutter Rikke Mølgaard.