Skip to content

Fra den 27. marts vil Turkish Airlines flyve 5 gange ugentligt direkte fra Aalborg Lufthavn til Istanbul. Der er derfor ikke længere et stop i Billund.

Turkish Airlines har siden 2012 fløjet mellem Aalborg og Istanbul, hvor nogle af flyvningerne har været med et kort stop i Billund. Det er fra den 27. marts ikke længere en realitet, da Turkish Airlines i stedet kun har direkte flyvninger imellem Aalborg og Istanbul - 5 gange om ugen.

Det nye fokus på direkte afgange til Istanbul, gør at du som rejsende vil opleve en kortere rejsetid, da du slipper for opholdet i Billund. Det betyder, at du endnu hurtigere kan komme ud i verden. Fra lufthavnen i Istanbul kan du nemlig nemt komme direkte videre til mange skønne destinationer.

Med Turkish Airlines kan du blandt andet finde gode forbindelser til Maldiverne, Miami, Bangkok og Singapore - med kun ét enkelt stop i Istanbul fra Aalborg Lufthavn.

Derudover er Istanbul en storby, der på højde med andre storbyer som London og Amsterdam, byder på gode shoppingmuligheder, flotte seværdigheder og kulinariske oplevelser i særklasse.