Skip to content

Grundlovsdag lagde Aalborg Golfklub græstæppe til den globale golfturnering, Turkish Airlines World Golf Cup, hvor Henrik Bærtelsen blev vinderen og kommer til at forsvare Danmark, når den store globale finale afholdes i oktober og november i Antalya.

Søndag den 5. juni kunne 64 håbefulde nordjyske golfentusiaster prøve kræfter i Turkish Airlines’ store globale golfturnering, der kulminerer i en kæmpe finale i Antalya, Tyrkiet i oktober og november. Aalborg Golfklub dannede rammerne for arrangementet, hvor den danske finalist til Turkish Airlines World Golf Cup skulle findes. 

Vinderen blev Henrik Bærtelsen, der med 39 point sikrede sin deltagelse i finalen. Anden- og tredjepladsen gik til Finn Christoffersen og Ejner Bering, og Ingrid Vinther og Henrik Christensen vandt prisen ”nærmest flaget”.

”Vi vil gerne sige tak til alle, der deltog i kvalifikationsrunden til Turkish Airlines World Golf Cup i Aalborg Golfklub. Det var en dejlig dag, og et stort tillykke til vores vinder, Henrik – vi ser frem til at se dig i Antalya til november”, sagde Hatice Pinar, General Manager for Turkish Airlines i Aalborg Lufthavn.

Turkish Airlines World Golf Cup er den største globale golfturnering for amatører, hvor der indtil videre har været kvalifikationsturneringer i Dar es Salaam, Mumbai og Doha. Frem mod finalen vil der yderligere afholdes turneringer i Hong Kong, Storbritannien, Sydkorea, Japan, Kina, Spanien, USA, Portugal, Italien, Frankrig, Grækenland, Argentina, Brasilien og Tyrkiet.