Skip to content

Efter stor efterspørgsel har golfrejse-arrangøren, green2green, indsat tre afgange ned til Sevilla, hvor nogle af de mest fantastiske golfområder ligger og venter – direkte fra Aalborg Lufthavn.

Golfrejse-arrangøren, green2green, der i en årrække har sendt danskere ud på oplevelsesrige golfrejser, vil nu også udbyde rejser direkte fra Aalborg Lufthavn. Dette sker efter en stigende efterspørgsel på netop golfrejser fra Aalborg. Derfor kan nordjyderne nu nemt komme ned til Sevilla og opleve både Spaniens og Portugals grønne baner og bo på skønne golfhoteller.

I første omgang er der tale om tre afgange fra Aalborg til Sevilla, hvor de allerede nu oplever en kæmpe interesse. Den første afgang er torsdag den 20. oktober, som er en uges golfferie til en af de skønne spanske eller portugisiske golfområder, med hjemrejse den 27. oktober. Derudover kommer der til at være en afgang tirsdag den 28. februar og tirsdag den 21. marts. Begge rejser bliver også af en uges varighed med hjemrejse henholdsvis den 7. marts og 28. marts.

Skønne golfhoteller til gode priser

Med ankomst i Sevilla, befinder du dig tæt på grænsen mellem Spanien og Portugal, hvorfor du både kan komme til golfresorter i Cadiz- og Huelva regionen i Spanien, samt den østlige del af Algarvekysten i Portugal. En af de hoteller, du kan bo på i din ferie er Isla Canela Golf, som ligger lige på grænsen mellem Spanien og Portugal. Ved at vælge dette hotel, får du transport til og fra resortet, fri golf i syv dage og halvpension på hotellet. 

Alt dette og meget mere oveni ligger til en god pris på omkring 6.495 kroner, hvor du er sikret en helt igennem fantastisk, afslappende og oplevelsesrig golfferie. 

Besøg green2greens hjemmeside her og hør mere på 86 11 49 55.