Skip to content

Et samarbejde med rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk, gør det nu endnu nemmere og hurtigere at finde de billigste og bedste flybilletter og charterrejser direkte på Aalborg Lufthavns hjemmeside.

Med rejsesøgemaskinen fra Travelmarket.dk, er det derfor langtfra kun designet, der har fået et løft med lufthavnens nye hjemmeside, da rejsende fra Aalborg Lufthavn nu får flere muligheder for at finde de helt rigtige flybilletter eller afbudsrejser.

Med kun få klik på aal.dk er man lynhurtigt videre til Travelmarkets rejsesøgemaskine, der samler tilbud og afgange fra Aalborg Lufthavn til den valgte destination. Herfra kan du nemt ændre afrejse- og hjemrejsedatoer samt søge efter andre fly- og charterdestinationer. Når den ønskede rejse er fundet, klikker du videre fra aal.dk til rejseselskaberne, hvor rejsen kan bestilles.   

Sådan virker det

Når du befinder dig på forsiden af Aalborg Lufthavns hjemmeside, har du to søgefunktioner at vælge imellem. Ønsker du at finde en flyrejse til en bestemt destination, vælger du blot "fly" og indtaster rejsemål og til/fra datoer. Derefter trykker du "søg" og finder sin rejse - alt efter om du ønsker den bedste, billigste eller hurtigste.

Leder man efter den perfekte charterferie, vælger man "charter", hvor man kan søge ud fra dato, rejsemål, område og hotelspecifikationer eller blot klikke "søg" og få præsenteret et væld af muligheder for de billigste rejser fra dags dato og frem. Herefter er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad din næste ferie skal indeholde. Er rejsedrømmen 3 uger i sydens sol på et 5-stjernet hotel med pool, så angives det nemt i søgebjælken til venstre.

Afprøv den nye rejsesøgemaskine og find eventuelt inspiration til din næste charterrejse her.