Skip to content

En åbningsfest mandag den 22. august markerer indvielsen af SunCharters store nye kontor i Aalborg Lufthavn – som et resultat af et stigende antal rejseglade kunder.

SunCharter har længe haft kontor i Aalborg Lufthavn, hvor en stigende efterspørgsel på charterrejser fra det nordjyske, har fået rejseselskabet til at søge nye og større lokaler – lige midt i lufthavnen. Dette markeres med en åbningsfest mandag den 22. august, hvor det fejres, at SunCharter får et stort åbent kontor, der er tre gange større end det gamle samt et mødelokale til bookning og arrangering af større grupperejser og specialrejser. 

- Formålet med det nye og større kontor er, at det fortsat skal være muligt at yde den nærværende og personlige service til vores gæster, som vi altid stræber efter. Hos SunCharter skal man nemlig altid kunne komme og besøge os samt søge tips, råd og vejledning til ferien hos en veloplagt rejsekonsulent, så man sikrer sig en ferie, der passer til de ønsker og behov, man har, forklarer SunCharters administrerende direktør Søren Kjellerup.

Prøv lykken i Aalborg Lufthavn

Til  åbningsfesten mandag, vil SunCharter byde alle besøgende velkommen i de nye, flotte lokaler med et stort udbud af gode rejsetilbud, der varer hele ugen ud. Som en sidegevinst vil SunCharters lykkehjul stå klar, så alle, der bestiller en rejse på dagen kan prøve lykken og vinde en gratis service på rejsen.

Efterfølgende vil lykkehjulet blive fast inventar på kontoret, så alle, der slår et smut forbi lufthavnen og bestiller en rejse, kan vinde noget ekstra med i bagagen.