Skip to content

Nye tider i lufttrafikken for Lufthansa for at imødekomme efterspørgsel

Fra vinterhalvåret foretager Lufthansa ændringer i deres afgangs- og ankomsttider, hvilket skal være med til at forbedre trafikken til og fra Frankfurt. Med afgange fra Aalborg Lufthavn kl. 06.30 og kl. 12.45 vil passagerer opleve et øget potentiale for at opnå forbindelse til en af Frankfurt Lufthavns mange oversøiske rejser. Derved skabes der bedre forbindelser for Aalborg Lufthavns kunder, som har en tilslutning til Nordamerika fra Frankfurt.

Ud- og hjemrejse samme dag

Forbedringerne gør det ligeledes lettere for de passagerer, der ønsker at foretage ud- og hjemrejse på samme dag, blandt andet i tilfælde af forretningsmøder. Afgangene fra Frankfurt Lufthavn til Aalborg Lufthavn vil fremover være kl. 10.30 og kl. 21.35, hvilket også giver plads til, at passagerer med mellemlanding i Frankfurt og endelig destination i Aalborg kan opnå tilslutning til afgangene. 

Lufthansa har været glade for den udvikling, de har oplevet på ruten, hvorfor de ønsker at forbedre tidstabellen for at efterkomme den stigende efterspørgsel.  

Tidstabel

Aalborg Lufthavn – Frankfurt Lufthavn

- Afgang: kl. 06:30 - Ankomst: 08:10

- Afgang: kl. 12:45 - Ankomst: 14:25

Frankfurt Lufthavn – Aalborg Lufthavn

- Afgang: kl. 10:30 - Ankomst: 12:10

- Afgang: kl. 21:35 - Ankomst: 23:15