Skip to content

Airnavia, et nyetableret selskab, åbner flyvninger fra Aalborg Lufthavn med start fredag den 13. november 2015. Selskabet udbyder rejser til ni destinationer, hvoraf en ny rute til London er på programmet. 

I dag blev et nyt selskab, Airnavia, præsenteret i Aalborg Lufthavn. Selskabets kommende ruter flyves af SAS og Danish Air Transport. Pressemødet blev afholdt af Airnavias direktør, Lars Christian Linde, og Operation Manager, Mathias Madsen. 

- Airnavias vision er at kunne tilbyde nordjyderne et lavprisselskab med ruter til rejsemål rundt om i Europa. Allerede på fredag indleder vi vores salg af billetter til blandt andet London, Gran Canaria og Tenerife, udtaler Lars Christian Linde, direktør i Airnavia. 

Nye muligheder

Selskabet sælger billetter til kendte rejsemål som Alanya, Gran Canaria, Golden Sands, Korfu, Tenerife, Rhodos, Malta og Kreta, der flyves af SAS. Derudover etablerer de en ny rute fra Aalborg Lufthavn til Stansted nord for London i 2016, der vil blive fløjet af Danish Air Transport. Med fire afgange om ugen mandag, onsdag, fredag og søndag, er der rig mulighed for rejsende fra Aalborg Lufthavn at opnå forbindelse til London. 

På sigt er det selskabets hensigt at åbne endnu flere afgange om ugen. Til at starte med sætter de 80.000 pladser til salg i 2016.