Skip to content

Med en endnu tidligere sæsonstart i 2016 fra Aalborg Lufthavn.

Det nordjyske charterrejsebureau SunCharter fortsætter sit indtog i Aalborg Lufthavn med nye udvidelser - denne gang af sæsonen til den populære tyrkiske ferieby Alanya.

- Vi starter allerede i uge 7 næste år, siger direktør Søren Kjellerup.

- Denne sæson er vores første i Alanya, og det går over al forventning - blandt andet fordi vi benytter den nye lufthavn i Gazipasa øst for Alanya. Det sparer fire timer i kedelig transfer og ventetid i lufthavnen.

Den tidlige start næste år skyldes blandt andet ønsker fra mange nordjyder, der har egen feriebolig i Alanya. Derfor gør vi det muligt at købe flybilletter på vore fly

- Uden at man behøver at betale for et hotelværelse i ferieperioden, siger Søren Kjellerup.

Alanya og omegn har ideelle betingelser og faciliteter til idrætstræningslejre, og SunCharter tilbyder træningsophold i fodbold, tennis og golf.

- Vi havde i år superligafodboldholdet fra Hobro i Tyrkiet i en uge inden sæsonstarten. Det har haft en afsmittende effekt i andre nordjyske fodboldklubber, der ønsker tilsvarende forberedelsesmuligheder næste år, siger Søren Kjellerup.

SunCharter benytter Europas mest kompakte golfområde i Belek. På de bedste af de 16 baner tilbyder man ud over individuelle golfferier blandt andet matchture for mellem 12 og 36 spillere samt træningsophold i foråret, inden de danske golfbaner er klar.