Skip to content

Det danske luftfartsselskab Sun-Air, der flyver som British Airways franchisepartner, åbner den 27. august sin rute mellem Aalborg og Stavanger. 

Ruten får 5 ugentlige returafgange på alle hverdage. Der tilbydes en aftenafgang i begge retninger mellem Aalborg og Stavanger. Det er i tillæg til de 11 ugentlige returafgange, som Sun-Air i dag tilbyder mellem Aalborg og Oslo. Billetter kan bookes via ba.com eller alle rejsebureauer.

- Vi er glade for at kunne tilføje Stavanger til vores rutenetværk fra Jylland og oplever en stor efterspørgsel fra det nordjyske erhvervsliv. Der er brug for en regulær og direkte flyforbindelse mellem de to regioner, som traditionelt altid har haft meget tætte bånd. Stavangerområdet er en vækstmotor, og der er fortsat mange danskere, som er beskæftiget i offshore industrien på den norske vestkyst, udtaler Sun-Airs kommercielle direktør Kristian Tvergaard.

- Gode og effektive rejsemuligheder er forudsætningen for, at de lange og gode traditioner for samhandel og vidensudvikling mellem regionerne i Sydnorge og Nordjylland fortsat kan udvikles. Daglige fly- samt færgeafgange knytter regionerne endnu tættere til hinanden og vil styrke et værdifuldt og langsigtet samarbejde for erhvervsliv og organisationer hos begge parter,” siger rådgiver Harald Finnvik ved BusinessBroens kontor i Stavanger.

BusinessBroen er et omfattende beskæftigelses-, kompetence- og erhvervsudviklingssamarbejde mellem regionerne i det sydlige Norge og Nordjylland.