Skip to content

Åbningen af ruten mellem Aalborg og Frankfurt med Lufthansa nærmer sig, og fredag mødtes journalister og repræsentanter fra Lufthansa til et Media Roundtable i Aalborg Lufthavn.

I dag havde Lufthansa et pressemøde i Aalborg Lufthavn, hvor journalisterne mødte den danske landechef, Morten Balk og Martin Riecken, Director Corporate Communications Europe, begge fra Lufthansa. Interessen er stor for den nye rute mellem Aalborg og Frankfurt, kunne både Morten Balk og Martin Reicken berette.

Fra 30. marts flyver Lufthansa mellem Aalborg og Frankfurt to gange dagligt. Ruten er interessant for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, der enten skal til Frankfurt eller videre ud i Europa og resten af verden. Mange af de videre forbindelser fra Frankfurt ligger fortrinligt i forhold til rejsetidspunkterne fra Aalborg til Frankfurt, som ligger formiddag og tidlig aften.

Ruten betjenes to gange dagligt med Bombardier CRJ900 fly med 90 pladser og Business- og Economy Class.


Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.