Skip to content

Mangler du at booke årets skiferie eller søger du østrigsk idyl? NIKI flyver til Salzburg hver lørdag. Billetter fra 1797 kr. tur/retur.

I de nordlige Alper midt i Europa ligger Mozart fødeby, Salzburg, som året rundt byder på spændende aktiviteter og kulturtilbud. Her finder du en spændende storby med unik arkitektur i naturskønne omgivelser.

Derudover er SalzburgerLand danskernes foretrukne vintersportsregion med mere end 2.000 km pister med i alt 22 skidestinationer deriblandt Saalbach, Wagrain og St. Johan. 

Stedet er kendt for sit varierende udbud vintersportstilbud, som henvender sig til alt fra nybegyndere til eksperter og familier. NIKI flyver til denne ferieperle hver lørdag, til en pris helt ned til 1797,- DKK tur/retur i perioden frem til 7. marts.


Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.