Skip to content

Primera Air udvider deres sommerprogram for 2016 med en ny rute til Malaga. Allerede fra maj 2016 kan rejsende fra Aalborg Lufthavn flyve direkte til den spanske solskins by med Primera Air. 

Foruden sit nuværende program tilbyder Primera en direkte rute til Malaga hver fredag med start den 13. maj. Flyvningerne kommer til at strække sig over sommermånederne med sidste afrejse fra Aalborg den 21. oktober. 

”Aalborg er en vigtig lufthavn i forhold til vores rejser fra Danmark, som vi anser for at være vores hjemmemarked. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde vores passagerer fra Aalborg Lufthavn en direkte rute til Malaga i 2016,” udtaler Primeras kommercielle vice præsident, Anastasija Visnakova.

Eksklusiv sommerdestination

Malaga er et populært rejsemål blandt danskerne grundet sit varme klima og sine lange, hvide sandstrande. Med en placering ud til den Sydspanske kystlinje, er Malaga en attraktiv ferieby til både badeferier og aktive ferier. 

Primera Air har også flyvninger til Kreta, Antalya og Tenerife direkte fra Aalborg Lufthavn i sommerhalvåret. De tilbyder blandt andet fordele til større grupper af rejsende med Primera Air til et af selskabets mange rejsemål.