Skip to content

Bravo Tours åbner op for en ny rute til det populære og solrige Tenerife, som fra jul kommer jyderne til gode.

Sommeren er slut og vinteren begynder lige så langsomt at komme nærmere, men det er ikke alle steder, hvor vinterperioden er lig med kulde og sne – for den største af de Kanariske Øer, Tenerife, har dejlige sommerlige temperaturer hele vinteren igennem.

Fra jul er det nu muligt også at rejse med Bravo Tours ned til det solrige ø-paradis, da de nu føjer endnu et rejsemål til paletten.

Tenerife byder på mange dejlige strande med en masse daglige solskinstimer, specielt på den sydlige del af øen, hvor der holder tørt de fleste dage over vinteren. Den nordlige del af øen er mere frodig, men med stadig høje temperaturer, og er bestemt et besøg værd. Det gennemgående vulkanske klima – der er mest fremherskende på den sydlige del af øen – giver besøgende en alsidig og spændende naturoplevelse, man sent vil glemme. 

Tenerife har vist sig at være et meget populært feriested, og specielt en stor favorit blandt danskerne, når de vinterblege kroppe skal forkæles med sydens varme solstråler. Derfor mener Bravo Tours, at sammen med deres fantastiske hoteller og spændende programmer, skal en tur til Tenerife med Bravo Tours nok blive populært. 

Første afgang bliver den 21. december og ellers alle søndage frem, hvor sidste afgang bliver den 5. april. 

Du kan i forvejen flyve til Tenerife med Apollo, Star Tour, Spies og Falk Lauritsen i vinterperioden fra Aalborg Lufthavn.