Skip to content

Det danske charterselskab, SunCharter, kunne i dag ved et pressemøde løfte sløret for fire dejlige rejsemål for deres kommende sommerprogram fra Aalborg Lufthavn.

Ved et pressemøde i dag kunne SunCharter løfte sløret for deres kommende sommerprogram, som skal få op mod 20.000 jyder på sommerferie i 2015 fra Aalborg Lufthavn. Der kunne præsenteres fire destinationer, som jyderene kan glæde sig til i den kommende sommerperiode – nemlig tyrkiske Alanya, de græske øer Kreta og Rhodos og bulgarske Golden Sands. 

SunCharter har valgt det nordjyske som deres førsteprioritet, hvor de sigter efter at blive Nordjyllands foretrukne charterselskab. SunCharter står inde for at kunne levere unikke produkter af høj kvalitet, for netop at kunne være de bedste på markedet. Derfor faldt valget på Aalborg Lufthavn som deres nye fundament for salg af charterrejser, ifølge Søren Kjellerup da, ”Det bedste charterselskab skal være i den bedste lufthavn”.

SunCharters sommerdestinationer

Det er nogle populære sommerdestinationer, man kan rejse til med SunCharter til sommer og specielt Alanya og de to græske øer har været vellidt og velbesøgt af danskerne de seneste mange år, men også Golden Sands trækker flere og flere til hvert år.

Læs mere om destinationerne og se, hvornår du kan rejse til de fire destinationer fra Aalborg Lufthavn nedenfor:

Alanya – Tyrkiet: 29. marts – 18. oktober 2015 hver søndag.

Rhodos – Grækenland: 18. april – den 17. oktober 2015 hver lørdag.

Kreta – Grækenland: 19. april – den 18. oktober 2015 hver søndag. 

Golden Sands – Bulgarien: 24. juni – 5. august hver onsdag.

De fire skønne og populære destinationer blev præsenteret i Aalborg Lufthavn af direktør, Søren Kjellerup og salgschef, Anders Christensen, hvor fremødte kunne nyde en god omgang brunch sammen med de gode sommernyheder fra det danske charterselskab. 

SunCharter er klar til at åbne op for nye ruter, hvis nordjyderne efterspørger det.

Update: SunCharter vil blive det eneste charterselskab fra Aalborg Lufthavn, der flyver direkte til sommerdestinationen, Alanya. Derved sparer de rejsende en 3 timers bustur fra lufthavnen til deres hotel.

Book billetter her