Skip to content

Med én mellemlanding er der nu forbindelser til mere end 200 Lufthansa - destinationer i hele verden fra Nordjylland

Lufthansa styrker sit netværk i Danmark og vil fra sommerfartplanen 2015 flyve to gange dagligt mellem Aalborg og Frankfurt. Dermed er Lufthansas globale netværk åben for nordjyderne med gode forbindelser til mere end 200 destinationer. Lufthansa indsætter den 30. marts 2015 flytypen CRJ 900 med plads til 75 passagerer fordelt på Business og Economy Class, og der flyves to gange dagligt efter følgende fartplan:

Fra Aalborg til Frankfurt
LH845 Aalborg - Frankfurt 10:35 – 12:15 
LH847 Aalborg - Frankfurt 18:15 – 19:55

Fra Frankfurt til Aalborg
LH844 Frankfurt - Aalborg 08.15 – 09:55
LH846 Frankfurt - Aalborg 15:55 – 17:35

”Vi glæder os meget til at styrke vores udbud og synlighed i Vestdanmark og til snart at kunne byde vores Midt- og Nordjyske kunder velkommen om bord fra Aalborg. Aalborg er et rigtig godt supplement til vores øvrige ruter i Danmark og giver blandt andet gode forbindelser til det store rutenet i Europa og resten af verden - for eksempel Barcelona, Prag, Istanbul, Nice, Hong Kong, Singapore, Tokyo, Johannesborg, Dubai, Mexico og Rio. Region Nordjylland har et godt kundeunderlag med flere store virksomheder indenfor blandt andet medicinalindustrien, telekommunikation samt Aalborg Universitet, som vi glæder os meget til at styrke samarbejdet med”, siger Lufthansas Country Manager Morten Balk.

”I bestræbelserne på at gøre Aalborg Lufthavn mere international og servicere såvel erhvervslivet som fritidsrejsende bedst muligt, ser vi meget frem til at byde Lufthansa velkommen. To daglige afgange til Frankfurt styrker i høj grad mulighederne for effektivt at komme ud i verden fra Aalborg Lufthavn”, siger Aalborg Lufthavns direktør Søren Svendsen