Skip to content

Bravo Tours udvider deres program, så det fra maj bliver muligt for jyderne at flyve direkte til ferieøen, Lesbos samt at komme til den populære feriedestination, Gran Canaria allerede til vinter.

Jyderne kan se frem til to nye chartermål direkte fra Aalborg Lufthavn, da Bravo Tours har udvidet deres program med rejser til den græske ø, Lesbos og Cran Canaria, som i mange år har været et sandt mekka for danske turister.

Det er første gang, at det bliver muligt at rejse til Lesbos fra Aalborg Lufthavn, som er Grækenlands tredje største ø. Med denne nye charterdestination, har Bravo Tours et af Danmarks mest alsidige udbud af rejser til Grækenland, da det i forvejen er muligt at komme til Kreta, Rhodos, Santorini og Zakynthos med Bravo Tours.

Lesbos er en forholdsvis stor ø med 85.000 indbyggere, hvor man rigtig kan boltre sig og nyde den frodige natur og opleve de lokkende og fantastiske naturskabte spabade – alt imens man beundrer omgivelserne, vidunderligt udformet af øens bjerge.

Øen, beliggende i den nordlige del af Det Ægæiske Hav, byder på en autentisk græsk atmosfære, en spændende kulturhistorie, gode seværdigheder og ikke mindst masser af sol og varme. 

Bravo Tours åbner deres rute til Lesbos i slutningen af maj, men allerede til december åbner ruten til Gran Canaria, så jyderne har endnu en mulighed for at fejre julen på den solrige spanske ø.