Skip to content

Fra sommeren 2014 kan du nu komme til Bulgarien og holde sommer i Sunny Beach

Det er rejsebureauet Suncharter der for første gang åbner et rejsemål fra Aalborg Lufthavn. Rejsemålet er Bulgarien, Sunny Beach og i højsæsonen kan du hver tirsdag komme til den populære feriedestination. 

Sunny Beach ligger på Balkan halvøen ud til Sortehavskysten, 35 kilometer fra Burgas. Byen er kendt som de unges fest-by, men i virkeligheden byder Sunny Beach på meget mere end et sprudlende og energisk natteliv.

Sunny Beach har en af Europas bedste strande med blødt sand og azurblåt badevand. Fra stranden og ind til byen ligger den vej, som bliver kaldt for blomstergården, her ligger et utal af restauranter, cafeer og barer. Inde i byens centrum er der mulighed for at shoppe, for her ligger byens Bazar. Sunny Beach byder på gode oplevelser for alle aldre. 

Suncharter tilbyder hoteller i forskellige kategorier, så der er noget for vennerne, kæresterne og familierne. 

Se Suncharters udvalg af hoteller her

 


Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.