Skip to content

Efter stor efterspørgsel, kan Turkish Airlines afslører, at de til næste sommer udvider antallet af afgange fra Aalborg Lufthavn til Istanbul, så man kan rejse alle ugens syv dage.

Et af Europas største trafikknudepunkter, Ataturk Airport i Istanbul, som Turkish Airlines flyver til fra Aalborg Lufthavn, har haft stor efterspørgsel fra de jyske rejsende, der gerne vil videre ud i verden eller opleve Istanbuls mange muligheder. Det resulterede i en udvidelse fra 3 til 5 afgange tilbage i april, 2014, og nu er det kommet frem, at endnu en udvidelse er i sigte. Til sommer vil der være hele 7 afgange, som betyder at rejsende alle ugens dage kan flyve med Turkish Airlines til Istanbul.

”Vi udvider, fordi vi har haft mange forespørgsler på flere afgange fra Aalborg, og fordi vi generelt er meget tilfredse med efterspørgslen”, siger Hatice Pinar, general manager for Turkish Airlines i Aalborg.

Der er tale om torsdag og søndag, som bliver tilføjet til de eksisterende dage med afgange fra Aalborg Lufthavn.

Direkte fra Aalborg til Istanbul 

Turkish Airlines har siden deres oprettelse af ruten mellem Aalborg og Istanbul haft succes med trekantsflyvninger mellem Billund, Aalborg og Istanbul, som før i tiden betød mellemlandinger enten ved afrejse eller hjemrejse. Efter udvidelsen fra 3 til 5 afgange blev direkte fly en realitet, hvor man med fordel kunne komme på et skønt weekendophold med direkte afgange både ud og hjem. 

Det bliver med 7 afgange til sommer endnu nemmere at rejse direkte frem og tilbage, hvor 4 ud af 7 afgange vil være direkte. Dette giver også bedre muligheder og større fleksibilitet for at komme videre ud i verden direkte fra Aalborg.

”Vores kunder flyver stort set til hele verden fra Aalborg. Nogle står af i Istanbul, mens andre fortsætter til Asien, Mellemøsten og sågar USA”, siger Hatice Pinar.

Torsdags-afgangen til Istanbul bliver tilføjet programmet i slutningen af april, mens afgangen søndag først kommer med i slutningen af juni.

Læs mere om Istanbul her