Skip to content

Gode nyheder til golfspillerne – Slå en Birdie og tag golfkøllerne gratis med til Alicante fra Aalborg.

I efteråret og vinteren kan golfspillere med gode spillefærdigheder nyde godt af en ny kampagne fra Norwegian. Flyselskabet tilbyder sine kunder at medbringe golfbagen gratis til Alicante, Lissabon og Faro ved Algarvekysten. Tilbuddet gælder frem til 31. marts, og det fordrer blot, at man ved bestilling opgiver koden ”birdie” i kampagnekodefeltet nederst på bestillingssiden.

 ”Vi oplever, at flere og flere golfspillere vælger at flyve med os på golfferien, og derfor  er jeg rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde dem at tage golfbagen med gratis. Alicante, Lissabon og Faro ved Algarvekysten er klassiske golfdestinationer og har mange spændende baner inden for kort afstand. Vi håber, at tilbuddet vil blive godt modtaget, og vi glæder os rigtig meget til at byde de danske golfspillere velkommen om bord på vores nye fly med gratis WiFi,” siger Johan Bisgaard Larsen, informationschef ved Norwegian.

Torsdag og lørdag flyver Norwegian direkte til den solrige sydspanske perle, Alicante, fra Aalborg Lufthavn og golfbagen kan medbringes gratis fra den 19. oktober. Læs mere om Alicante


Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.