Skip to content

Sol, historie og tzatziki – Den græske perle Kos er tilbage.

Til næste sommer kan Aalborg Lufthavn præsentere endnu en ny destination fra lufthavnen. Det sker når Star Tour åbner op for det græske ø-paradis Kos.

Den græske ø, der i 90´erne var kendt som en skandinavisk party-ø, har fået noget af en renæssance. Øens party-profil er udskiftet i takt med en gennemgribende renovering af store dele af øens hoteller samt en massiv indsats imod at komme øens blakkede ry til livs, og det har givet pote. Øen henvender sig nu primært, ifølge salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling, til par og børnefamilier og er et godt alternativ til dem, der holder af græske øer, men gerne vil prøve noget nyt. 

”-Vi ved, at nordjyderne holder meget af Grækenland, og vi vil gerne give et nyt og lidt anderledes ø-tilbud til dem af vores rejsende, som helst vil flyve ud af Aalborg Lufthavn. Vi har vurderet, at Kos indeholder meget af det, gæsterne gerne vil have, nemlig græsk ø-charme til rimelige priser.” Lyder det fra Stig Elling.

Valget er også faldet på Kos grundet den gode forbindelse til andre græske øer og Tyrkiet, der kan nås på under en halv time i båd. Desuden byder øen på unikke kulturskatte, der spænder bredt med fortidslevn fra oldtidens Grækenland til unikke ridderborge. 

Star Tour vil sende rejselystne danskere fra Aalborg til Kos med JetTime hver fredag i sommerperioden fra den 20. juni indtil den 15. august.  


Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.