Skip to content

Arbejdsmiljøet var på dagsordenen ved personalemødet i Security. Læs om resultaterne fra mødet.

16. maj 2013

Vi har på et personalemøde i Security afdelingen i Aalborg Lufthavn i dag den 16. maj, haft en god og konstruktiv dialog om det psykiske arbejdsmiljø. Konklusionen af dette møde er, at ingen i dag kan genkende den fremstilling der i den seneste tid har været i medierne af det psykiske arbejdsmiljø i Security afdelingen i Aalborg Lufthavn og samtlige medarbejdere er tydeligt berørte af den negative omtale.

- De sidste dages debat i medierne om, at Aalborg Lufthavns ledelse ikke har gjort noget for arbejdsmiljøet er ikke korrekt, siger Benny Dittmer Arbejds- miljørepræsentant og medlem af 3F. 

Lone Kristensen tillidsrepræsentant i Aalborg Lufthavn, siger - Vi har en god arbejdsplads og de ting, der måtte være, tages der nu konkret handling på, og det er jeg tilfreds med. 

- Jeg er tilfreds med resultatet fra dagens møde, og de kommentarer vi har modtaget i dag fra medarbejderne og den indstilling alle har til at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø – også fremover, siger direktør Søren Svendsen. 

 

For yderligere information kontakt: 

Salgs- og marketingdirektør Rikke Mølgaard + 45 2711 6633 

Fotos til fri afbenyttelse i forbindelse med omtale af Aalborg Lufthavn findes under Presse på www.aal.dk.

Aalborg Lufthavn er Danmarks tredjestørste lufthavn. 

Aalborg Lufthavn a.m.b.a ejes i dag af de seks storkommuner: Aalborg, Jammerbugt, Rebild, Brønderslev, Frederikshavn og Vesthimmerland.&nb

 

 


/ Skrevet af: Rikke Mølgaard