Skip to content

Chao Chao International sådan hedder det seneste nye tiltag i Aalborg Lufthavn. Ideen er, at man kan få ordnet hår og skæg i en moderne, eksklusiv salon og barber shop, mens man alligevel opholder sig i lufthavnen før eller efter rejsen.

Ricardo Rodriguez er herboende spanier og åbnede sin første frisørsalon i Aalborg for 11 år siden. Ricardo er lidt af en mesterfrisør og udover at være frisør og barbér i sin egen salon i Aalborg midtby, underviser han også i frisørkunsten. Han bruges desuden som tekniker inden for faget ift. hårprodukter og farver. Ved siden af frisørsalonerne har han ligeledes udviklet egne produkter under mærket Gold. Ricardo er desuden den eneste i Nordjylland, der barberer sine kunder på den eksklusive gammeldags facon med en barbérkniv.

Som det seneste har han nu åbnet sin anden frisørsalon og byder de første kunder velkommen i den spritnye salon lige over for udenrigsankomsterne i Aalborg Lufthavn.

I forvejen har Ricardo det kombinerede barberstudie og frisørsalon Chao Chao i hjertet af Aalborg på Mølleplads. Salonen inde i byen drives med stor succes, og det er grunden til, at han nu har valgt at udvide forretningen. Valget faldt på Aalborg Lufthavn, fordi her er en unik mulighed for at servicere lufthavnens kunder, mens de venter.

- Ved besøg i Aalborg Lufthavn oplever jeg, hvordan de rejsende ønsker at benytte deres ventetid fornuftigt. Derfor ser jeg muligheden for at servicere lufthavnens rejsende. Salonen i Aalborg midtby går godt, og jeg har derfor ønsket at udvikle min forretning. Det faldt naturligt på en salon i Aalborg Lufthavn, siger indehaver Ricardo Rodriguez.

Historien

Erhvervet som frisør og traditionel barbér har Ricardo ikke fra fremmede. Faget har været i familien igennem de seneste tre generationer. Han startede selv som barbér i en af faderens saloner i Madrid, hvor han lærte det traditionsrige barbérfag.

Succeshistorien starter for 19 år siden, hvor Ricardo tager på et halvt års ophold i Danmark, hvor moderen havde bosat sig. I Danmark forelskede han sig i en pige, og besluttede sig for at blive i Danmark. Hans bror Victor Moreno har sin egen frisørsalon ligeledes Chao Chao i Studiestræde i København.

- Min bror og jeg har et tæt samarbejde inden for frisørfaget. Det er nemlig vigtigt hele tiden at holde sig ajour med de nyeste tendenser inden for produkter og hårmode, som er nært forbundet med haute couture og med gademoden i f.eks. de store europæiske byer, siger Ricardo Rodriguez.

Chao Chao byder kunder hjertelig velkommen i den nye salon i Aalborg Lufthavn. Her er fokus på service, kvalitet og hygge, når kunderne sætter sig i stolen. Det er selvfølgelig også muligt for ikke-rejsende at komme forbi salonen i Aalborg Lufthavn, da den er placeret inden, man går gennem sikkerhedskontrollen.