Skip to content

Der var glæde i Aalborg Lufthavn i dag, da der blev taget første spadestik til byggeriet af det nye Bühlmann Airport Hotel. Byggeriet er dermed officielt i gang.

Det er A. Enggaard og familien Bühlmann, som i samarbejde realiserer projektet. A Enggard står for byggeriet, mens familien Bühlmann, som bl.a. står bag Scheelsminde, kommer til at drive hotellet.

Det var Asger Enggaard, Peter Christian Jensen, Anemette Bühlmann og Henning G. Jensen som i dagens anledning holdt spaden.

Hotellet vil stå færdigt til at tage i mod de første gæster 1. oktober 2014.

På billedet kan man få en fornemmelse af præcis, hvor tæt på lufthavnen hotellet kommer til at ligge. Det er Peter Christian Jensen og Anemette Bühlmann på billedet.

Hotellet får i første omgang 64 dobbeltværelser - alle med de faciliteter et moderne hotel kræver i dag, og samtidig forberedes der til yderligere 52 værelser i en etape 2. Hotellet opføres med hyggelig lounge og bar område, som endvidere fungerer som morgenmadsrestaurant i dagtimerne. Samtidig er der mulighed for at leje kontorlokaler på dags-, uge- eller månedsbasis - noget som ikke tidligere er set på hoteller i Danmark.