Skip to content

Ny hjemmeside i luften

Velkommen til Aalborg Lufthavns nye hjemmeside. Vi er stolte over at kunne præsentere branchens mest inspirerende lufthavnssite.

Aalborg Lufthavn lancerer i dag en ny og mere brugervenlig hjemmeside end hidtil. I samarbejde med SHRPA og Netimage har Aalborg Lufthavn udviklet en ny hjemmeside, som lanceres netop i dag. Den nye hjemmeside har taget et halvt år at udvikle, og målet har været at udvikle branchens mest inspirerende site, der samtidig er let at navigere rundt på. Målet med den nye hjemmeside er, at den besøgende kun skal søge information ét sted og samtidig opleve, hvor let det er at rejse fra Aalborg Lufthavn og hvor mange destinationer man kan nå direkte.

Tårnhøje ambitioner

I Aalborg Lufthavn har ambitionerne for den nye hjemmeside været høje, for det forpligter at have mere end 1 million besøgende på sin hjemmeside om året.
 
- Selvom det ikke er hos os det endelige køb af selve rejsen sker, så vil vi formidle de store rejseoplevelser, der starter lige her i Aalborg Lufthavn, og derfor har vi lagt mange ressourcer i at opbygge det helt rigtige univers set med den rejsendes øjne, siger Marketingdirektør i Aalborg Lufthavn Rikke Mølgaard. Og hun fortsætter - Al information lige fra praktiske oplysninger om, hvorvidt dit fly afgår til tiden, til hvad der er værd at se i Barcelona, skal man kunne finde på Aalborg Lufthavns hjemmeside.
 
Som leverandør og sparringspartner på den kommercielle del har Aalborg Lufthavn samarbejdet med det Aalborg-baserede webbureau, Netimage. - Det er fantastisk at arbejde med kunder, som har høje ambitioner. Aalborg Lufthavns nye side vil andet og mere end at informere. Siden motiverer dig til at rejse. Siden skaber overblik over dine muligheder og gør det nemt for dig at bestille fly samt ferier fra Aalborg. Siden viser tydeligt, at hele verden er tilgængelig fra Aalborg Lufthavn. Det har været spændende og lærerigt at være en del af udviklingsteamet, siger direktør for Netimage Jakob Norgaard.
 
Adam Bennike, Bureauchef på SHRPA som har leveret design og informationsarkitektur til hjemmesiden, supplerer - Den tværgående sparring og dialog mellem AAL, Netimage og SHRPA har været inspirerende og givtig med fokus på afgrænsede ansvarsområder – i SHRPA´s tilfælde design, usability, strategisk sigte samt sikring af overensstemmelse med lufthavnens øvrige kommunikation og profil. Et spændende projekt, som har været udfordrende, lærerigt og opløftende at være en del af.
 
På Aalborg Lufthavns nye hjemmeside er samarbejdet med søgemaskinen Travelmarket øget, således interesserede lettere kan finde præcis den rejseoplevelse de søger.