Skip to content

Direkte rute mellem Aalborg og Amsterdam

To daglige afgange fra Aalborg til Amsterdam betyder, at passagerer efter halvanden time i luften kan flyve videre til 260 destinationer i hele verden.

Den 27. marts 2011 indsætter Air France KLM to daglige afgange til Amsterdam Airport Schiphol fra Aalborg Lufthavn. Lufthavnen i Amsterdam er et af Europas knudepunkter, så efter halvanden times flyvning kan rejsende fra Aalborg flyve videre til 260 destinationer i hele verden.
Air France KLM er det første flyselskab, der tilbyder en direkte rute mellem Aalborg og Amsterdam, og Air France KLM sørger for flytider, der giver gode muligheder for forbindelser videre. 
For rejsende fra Jylland betyder den nye rute, at man kan droppe lange køreture og tidskrævende mellemlandinger i andre danske lufthavne.

Netop denne rute imødekommer et stort behov hos vores passagerer, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen og fortsætter: - Med en direkte rute til Schiphol, har vi indfriet et delmål i en ambitiøs vækststrategi om 2 mio. passagerer i 2016.


Adgang til verdens metropoler
Morgenflyet fra Aalborg kl. 06:25 og eftermiddagsafgangen kl. 14:15 giver adgang til en lang række af verdens metropoler.
Amsterdam åbner for muligheder mod Asiens storbyer som Jakarta, Beijing, Singapore, Hong Kong og Delhi.

 
Man kan også nå Sao Paulo, Cape Town, Dubai, New York, Los Angeles, Chicago, San Francisco, Miami, Toronto og mange andre destinationer mod vest.
Flyene fra Amsterdam Airport Schiphol til Aalborg afgår kl. 12:25 og 20:35, så det er også muligt at tage en enkelt dag med møder eller shopping i den hollandske hovedstad.


Betydning for vækst i Nordjylland
Den nye rute glæder Invest in Denmark, der som en del af Udenrigsministeriet markedsfører Danmarks investerings- og forretningspotentiale i udlandet på vegne af Udenrigsministeriet. 
Invest in Denmark mener, at ruten vil have stor betydning for internationalisering og vækst i Nordjylland.