Skip to content

Konkurrencevilkår

Konkurrencen foregår på Aalborg Lufthavns Facebookside samt på Instagram fra den 30. marts til den 11. april 2023. Der trækkes én vinder af 2 stk. flybilletter direkte fra Aalborg Lufthavn til Barcelona tur/retur med Norwegian.

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle kommentarer i opslaget på Facebook og Instagram den 11. april. 

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du, at dit navn må offentliggøres i et opslag på Aalborg Lufthavns Facebook- og Instagramside i forbindelse med annoncering af vinderen. Vinderen får direkte besked.

Ansatte ved Aalborg Lufthavn og Norwegian samt deres nærmeste familie kan ikke deltage. 

Du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen.

 

Præmie:

2 stk. flybilletter fra Aalborg Lufthavn til Barcelona tur/retur med Norwegian. 

Flybilletterne skal benyttes inden d. 25. oktober 2023.

Gavekortet er personligt og kan ikke overdrages til andre og kan heller ikke byttes til kontanter eller andre rejsemål. Gavekortet gælder kun for rejser på direkte ruter opereret af Norwegian. Gavekortet skal benyttes inden den angivne tidsfrist og gyldigheden kan ikke forlænges. Det vil være perioder, hvor du ikke kan benytte gavekortet. Skulle du ikke have mulighed for at rejse inden for den givne tidsperiode, er billetten tabt. Personen, som du rejser sammen med, skal rejse samtidig med dig. Vi anbefaler, at du er tidligt ude med bestillingen. Efter at rejsen er bekræftet, er det ikke muligt at ændre på bestillingen. Dette gavekort skal være os i hænde mindst en uge før rejsen finder sted. Norwegian tager forbehold for ændringer i rutetilbud.

Konkurrencen stilles til rådighed af: Aalborg Lufthavn, Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby.

Præmien er sponsoreret af Norwegian.