Skip to content

Konkurrencevilkår

Konkurrencen foregår på airBaltics hjemmeside fra den 23. november 2023 til den 3. december, hvor vinderen bliver kontaktet d. 4. december 2023 af airBaltic. Der trækkes én vinder af 2 stk. business class flybilletter tur/retur fra Aalborg Lufthavn til Gran Canaria med airBaltic.

Vinderen findes tilfældigt blandt alle tilmeldte til airBaltics nyhedsbrev den 20. november 2023.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du, at dit navn må offentliggøres i et opslag på airBaltics sociale medier og hjemmeside i forbindelse med annoncering af vinderen. Vinderen får direkte besked.

Ansatte ved Aalborg Lufthavn og airBaltic samt deres nærmeste familie kan ikke deltage. 

Du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen.

 

Du kan deltage her.

 

OBS: Konkurrencen foregår udelukkende på airBaltics hjemmeside. Tryk derfor ikke på links, du eventuelt modtager fra profiler, der udgiver sig for at være Aalborg Lufthavn eller andre profiler. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os på marketing@aal.dk.

 

Præmie:

2 stk. business class flybilletter tur/retur fra Aalborg Lufthavn til Gran Canaria med airBaltic.

Flybilletterne skal bruges på en rejse inden den 28. april 2024 (airBaltics rute fra Aalborg Lufthavn til Gran Canaria bliver opereret fra den 3. december 2023 til den 28. april 2024). I præmien er der ikke inkluderet hotelophold.

Flybilletterne er personlige og kan ikke overdrages til andre og kan heller ikke byttes til kontanter eller andre rejsemål. Flybilletterne skal benyttes inden den angivne tidsfrist og gyldigheden kan ikke forlænges. Personen, som du rejser sammen med, skal rejse samtidig med dig. Efter rejsen er bekræftet, er det ikke muligt at ændre på bestillingen.

Konkurrencen stilles til rådighed af: Aalborg Lufthavn, Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby.

Præmien er sponsoreret af airBaltic.