Skip to content

Konkurrencevilkår

Konkurrencen løber frem til tirsdag d. 27. september 2022, hvorefter der trækkes én vinder af en oplevelse i F-16 simulatoren for to personer.

Vinderen udtrækkes blandt alle besvarelser i kommentarfeltet til konkurrenceopslaget. Dette sker ved lodtrækning. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du, at dit navn må offentliggøres i et opslag på Aalborg Lufthavns Facebook- og Instagramside i forbindelse med annoncering af vinderen. Vinderen får også direkte besked.

Ansatte ved Aalborg Lufthavn og F-16 SIM EXPERIENCE samt deres nærmeste familie kan ikke deltage. Konkurrencerne er hverken sponsoreret, administreret, støttet af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Aalborg Lufthavn og F-16 SIM EXPERIENCE.

Du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen. Og minimum 12 år for at må flyve i simulatoren.

OBS: Konkurrencen foregår udelukkende i opslaget. Tryk derfor ikke på link, du modtager fra profiler, der udgiver sig for at være Aalborg Lufthavn. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os på mail: marketing@aal.dk

Vi forbeholder os retten til at slette kommentarer, der kan være krænkende, stødende eller strider imod lovgivningen.

Præmie:

En tur i en F-16 Simulator hos F-16 SIM EXPERIENCE i Aalborg Lufthavn for dig og en ven. Du kan vinde en Wingman tur, som inkluderer to piloter i en time. Her får I hver især 30 min. i luften hver og kan lære af hinandens flyvninger.

Præmiens værdi: 1000 kr. Vinderbeviset er personligt og kan ikke overdrages til anden side. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Konkurrencen stilles til rådighed af: Aalborg Lufthavn, Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby.

Præmien er sponsoreret af F-16 SIM EXPERIENCE.