Skip to content

Konkurrencevilkår

Konkurrencen løber frem til mandag d. 2. maj 2022, hvorefter der trækkes én vinder af 2 flybilletter Aalborg-Amsterdam tur/retur med KLM.

Vinderen udtrækkes blandt alle korrekte besvarelser i kommentarfeltet til konkurrenceopslaget. Dette sker ved lodtrækning. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du, at dit navn må offentliggøres i et opslag på Aalborg Lufthavns Facebookside i forbindelse med annoncering af vinderen. Vinderen får også direkte besked.

Ansatte ved Aalborg Lufthavn og KLM samt deres nærmeste familie kan ikke deltage. Konkurrencerne er hverken sponsoreret, administreret, støttet af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Aalborg Lufthavn og KLM, ikke til Facebook.

Du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen.

OBS: Konkurrencen foregår udelukkende i opslaget. Tryk derfor ikke på link, du modtager fra profiler, der udgiver sig for at være Aalborg Lufthavn. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os på mail: marketing@aal.dk

Vi forbeholder os retten til at slette kommentarer, der kan være krænkende, stødende eller strider imod lovgivningen.

Præmie:

2 flybilletter Aalborg-Amsterdam tur/retur med KLM.

Vinderbeviset er personligt og kan ikke overdrages til anden side eller forlænges. Hvis der er gældende afgifter (i henhold til lokale regler) ifm præmien, betales disse af vinderen. Billetterne kan ikke ændres, ombyttes til nogen anden rejse eller bruges som delbetaling for endnu en rejse.
Begge billetter skal bruges samtidig. Værdien af præmien vil ikke blive udbetalt på anden måde end som angivet ovenfor.
Gælder på KLM-opererede flyvninger. Nogle destinationer kan være undtaget. Særlige bookingklasser gør sig gældende.

Vinderbeviset vil være gyldigt fra den 2. maj 2022
Billetterne skal være booket senest den 2. august 2022
Billetterne skal være brugt med returrejse senest den 2. maj 2023

Konkurrencen stilles til rådighed af: Aalborg Lufthavn, Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby.

Præmien er sponsoreret af KLM.

Fra den 23. maj til og med den 24. juni håndteres indtjekning af bagage i Aalborg Lufthavn manuelt, da vores bagagesystem opgraderes. Når du ankommer til lufthavnen, skal du derfor orientere dig via opsatte skilte og skærme for check-in og aflevering af din bagage. Henvend dig gerne til vores personale, der står klar til at guide dig godt videre.