Skip to content

Betingelser for konkurrencen

Konkurrencen løber indtil søndag den 25. februar 2024 klokken 23.59, hvorefter vinderen af gavekortet på 5.000 kroner til en valgfri destination i Europa med SAS udtrækkes i uge 9. Dette sker ved lodtrækning blandt alle deltagere i konkurrencen - både ved fysisk deltagelse på en konkurrenceseddel til Ferie for Alle 2024 og online på aal.dk/ferieforalle. Vinderen vil derefter i uge 9 blive kontaktet på mail, hvor et vindercertifikat fra SAS er vedhæftet med konkrete oplysninger om præmien og hvordan du benytter den.

En deltagelse i konkurrencen indebærer, at du udfylder formularen eller konkurrencesedlen med alle nødvendige kontaktoplysninger, besvarer spørgsmålet om parkering korrekt og tager stilling til, om du ønsker at modtage lufthavnens nyhedsbrev.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du, at dit navn må offentliggøres i et opslag på Aalborg Lufthavns Facebookside i forbindelse med annoncering af vinderen.

Data er anomymiseret og gives under ingen omstændigheder videre til tredjepart. Læs mere om Aalborg Lufthavns persondatapolitik.

Ansatte i Aalborg Lufthavn og deres nærmeste familie kan ikke deltage og du skal være over 18 år for at deltage i konkurrencen.

Præmie:

Et gavekort til bookning af 2 flybilletter med SAS - til en maksimumsværdi af 5.000 kroner - fra Aalborg Lufthavn til en valgfri europæisk destination, hvor SAS SK flyver til og fra. Præmien skal benyttes og rejsen gennemføres inden den 22. februar 2025. Booking af flybilletter skal ske på mail til businesstravel.sto@sas.se, hvor vindercertifikatet skal være vedhæftet og referencenummeret angivet i mailen ved bookning.

Gavekortet er personligt og kan derfor ikke overdrages til andre. Derudover kan gavekortet ikke ombyttes til kontanter eller andre flybilletter til for eksempel destinationer udenfor Europa.

Konkurrencen stilles til rådighed af:
Aalborg Lufthavn, Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby