Skip to content

Sortehavets ferieperle

Med kyst ud til Sortehavet ligger Golden Sands, der med sine lange, gyldne sandstrande årligt tiltrækker ferieglade besøgende fra hele verden. Den lille perle er et skønt feriested for hele familien, da den både byder på spændende kulturelle oplevelser og opdagelser i de omkringliggende naturområder. Maden er også tilpasset gæsternes ønsker, så hvis du ikke vil kaste dig ud i de lokale retter, så serverer byens restauranter også klassiske kendte retter for alle aldre. 

Få kilometer fra byen ligger Kaliakra-halvøen, der er en enestående naturoplevelse. Med sine lidt over to kilometer, er øen dækket med stejle klippeformationer, hvori der gemmer sig unikke grotter og ruiner fra fortiden. Så tag med en af de lokale sejlere over til øen og gå på eventyr i de naturskabte omgivelser. 

Er du mere til bylivet, byder Golden Sands også på gode shopping-muligheder. De lokale bevæger sig rundt i traditionelle dragter med farverige udtryk, hvilket du også kan lade dig inspirere af i de små butikker rundt om i byen. Golden Sands har også et det store vandland, Aquapolis, der er en af de absolut mest populære oplevelser i området.

Find rejse til Golden Sands

Praktisk information

Find flyafgange til Golden Sands her:

Bravo Tours
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

Når du lander i Varna Lufthavn, kan du vælge at rejse med bus eller taxa til dit hotel. Her anbefales det at arrangere dette på forhånd. Rejser du med et charterselskab, er lufthavnstransport som regel med i prisen.

Skal du hurtigt fra a til b ved Golden Sands og omegn, så kan du hurtigt få fat på en taxa, som er en god og billig løsning.

Kører du meget rundt på din ferie kan du med fordel leje en bil, der afhentes og afleveres i lufthavnen.

  •  Megapark Dolphin.
  •  Daiquiri Cooktail Bar
  •  Aquapolis
  •  Mojito Beach Bar
  •  Kiwi Market

Rejs til Golden Sands

Bravo Tours
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer